#Gewonnen!!

In de periode april tm augustus 2017 heb ik meegedaan aan de competitie voor de PlanPlus Global Financial Planning Awards. Een strijd om de titel van Beste Financieel Planner van de Wereld!

Allereerst moest ik een uitgebreide samenvatting geven van een eerder door mij uitgebracht Financieel Plan. Op basis hiervan werd door een jury een eerste selectie gemaakt. Vervolgens moest ik het gehele Financieel Plan in het Engels en geanonimiseerd aanleveren. Deze is vervolgens door een internationale jury beoordeeld. Hierbij wist ik samen met twee Australische planners door te stoten naar de finale.

In de finale moest ik online een presentatie houden voor de internationale jury. In principe had ik een half uur voor de presentatie en kon de jury aansluitend nog gedurende een half uur vragen stellen of nadere toelichting vragen. Mijn presentatie duurde weliswaar langer dan de 30 minuten, maar was blijkbaar zo duidelijk dat de jury geen enkele vraag had.

Vervolgens was het 10 (lange) dagen wachten op de uitslag. En toen eindelijk op 18 augustus om 19.30 uur Nederlandse tijd kreeg ik te horen dat ik in mijn regio als winnaar verkozen was!!

Super blij en trots ben ik om deze award gewonnen te hebben. Zeker toen ik te horen kreeg dat het niet eerder voor is gekomen dat iemand die voor het eerst deelnam al direct de regio won.
Ook was het een mooi compliment dat de nummer drie dit jaar de winnaar is van 2 jaar terug en de nummer 2 dit jaar is de collega van de winnaar van vorig jaar. Niet de minsten dus waar ik van gewonnen heb.

Als je toevallig Financieel Planner bent en dit leest, dan kan ik je van harte aanbevelen om mee te doen.

En de prijs: naast natuurlijk de internationale erkenning en feedback van de jury, ontvang ik ook nog een bokaal en een certificaat. Deze worden begin oktober 2017 uitgereikt bij de International Meeting van de FPA Annual Conference welke dit jaar in Nashville wordt gehouden. De reis ernaar toe, het verblijf en toegang tot de FPA Conference worden vergoed. Dank je, PlanPlus, voor deze mogelijkheid!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *